Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Cykelkampen

Cykelkampen

Cykelkampen - European Cycling Challenge 1- 31 maj 2017

Är du också ute och cyklar ibland? Var då med och tävla för Karlskrona mot Europa! Förra året kom Karlskrona på sjunde plats av de 52 deltagande städerna i Europa.

Städer anklagade för fusk i Cykelkampen

Tyvärr har några städer i Europa anklagats för fusk i årets upplaga av Cykelkampen. Detta genom att de har registrerat långa resor manuellt i efterhand. Resor som de inte har cyklat eller som är längre än de resorna som de har cyklat. På grund av det här har arrangörerna infört en gräns på 15 kilometer på de resor man registrerar manuellt i efterhand.

Du kan fortfarande registrera resor manuellt, är de längre än 15 kilometer får du dela upp dem i delsträckor. Kom också ihåg att du endast kan registrera 6 resor per dag manuellt.

Har du frågor om cykelkampen?
Mejla This is an email address

Om Cykelkampen

Cykelkampen ("European Cycling Challenge") är en tävling mellan Europas städer om att bli bästa cykelstaden. Den pågår 1-31 maj och alla som cyklar inom Karlskrona kommun kan delta, oavsett om du cyklar till jobbet, skolan, affären eller till träningen. Sportaktiviteter på cykel räknas inte.

Cykelresorna registreras via Cykelkampens app till smartphone, Naviki. Har du ingen smartphone kan du registrera dina resor manuellt på Navikis hemsida: https://www.naviki.org/sv/naviki/

Till höger hittar du instruktioner för hur du går till väga.

Hur går jag med?


Ladda ner appen Naviki.

Eller registrera dig på hemsidan:

1. Inne i appen väljer du ”Inställningar”.
2. ”Tävlingar” – ECC2017. Detta är för att markera att du är med i tävlingen. Appen fungerar året om och kan även användas i andra syften.
3. ”Jag deltar”. Markera därefter Karlskrona. Det är viktigt att du väljer rätt stad, endast resor inom angivna GPS-koordinater för kommunen kommer att registreras. Nu är du med i laget Karlskrona och kan börja registrera dina resor genom att trycka på ”Spara den här turen” i första menyn.

Skapa ett lag (subteam)!


Vill du skapa ett lag (subteam) som kan utmana andra lag i Karlskrona? Mejla då namnet på ditt lag till This is an email address.

Då kommer laget registreras av din stads koordinator (Therese Aldinge, Karlskrona kommun) och därefter finnas tillgängligt för dig att välja i appen Naviki.

Cykla och vinn!

De  tre personer som cyklat längst under hela perioden vinner:
1:a pris: 2 festivalpass till Skärgårdsfesten till ett värde av 1 000 kronor, samt ett presentkort från Karlskrona City värt 500 kronor.
2:a pris: 2 festivalpass till Skärgårdsfesten till ett värde av 1 000 kronor.
3:e pris: Presentkort från Karlskrona City till ett värde av 500 kronor.

Bästa lag (antal km/deltagare) i Karlskrona kommun vinner 2 000 kronor i presentkort från Karlskrona city.

Bästa lag  (totalt antal km) i Karlskrona kommun vinner 2000 kronor i presentkort från Karlskrona city. (Samma lag får inte vinna i båda kategorierna).
  
Alla deltagare som cyklat minst 20 km under maj månad är med i utlottningen av 10 presentkort á 200 kronor från Karlskrona City.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2017-05-08
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Projekt/Cykel/Cykelkampen/