Logga för utskrift

Enklare vardag för företagare

Arbetet med att få en enklare och effektivare hantering av ärenden pågår ständigt. En bra dialog med företagare hjälper kommunen att se vilka behov som finns och gör det möjligt att utveckla nya självservicetjänster och se över det interna arbetssättet och handläggningen.

Genom workshops med representanter från företag i flera olika branscher har vi fått in många bra synpunkter på hur vi kan skapa en enklare vardag för företagare i Karlskrona. Flera synpunkter handlar om hur kommunen kan bli mer effektiv och ge en enklare hantering av ärenden. Det kan till exempel gälla information om regler, lov, tillstånd och policys eller dina möjligheter enkelt att ansöka, registrera eller kommunicera med kommunen via webben.

Arbetet så här långt har bland annat resulterat i flera nya självservicetjänster, till exempel för bygglov och gällande detaljplaner. Ett annat exempel är kommunens skyltpolicy som också den är ett resultat av ett samarbete med företagare och skylttillverkare.

Hjälp oss förbättra kommunens service

Är du företagare och vill vara med i en fokusgrupp för att förbättra kommunens service? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2016-04-18
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Arbete--Foretag/Enklare-vardag-for-foretagare-i-Karlskrona/