Logga för utskrift

Kyrkan på skolan


Alla har vi väl våra tankar och funderingar som vi går och bär på. Ena dagen handlar det kanske om livet och döden, nästa dag om hur den närmaste framtiden ska se ut. Ofta kan det röra sig om relationer till andra som vi har runt omkring oss, som familj, vänner, ovänner m fl.

Vad man än har för funderingar, så kan det vara skönt att få fundera tillsammans med någon. Som Kyrkan på skolan är vi gärna denna ”någon”, en medmänniska som är beredd att lyssna. Det finns inget som är för stort eller för litet, inget som är för obetydligt eller för oviktigt. Det går bra att komma till oss med vilka funderingar som helst.

Vi finns till för alla elever och all personal vid gymnasieskolorna i Karlskrona. Vare sig Du är muslim, kristen, ateist, kille, tjej, naturvetare, omvårdare, estet, florist, energi:are, vegan, AIK:are eller vad som helst, så är Du alltid lika välkommen.

Det som sägs till oss i förtroende stannar hos oss. Som präst har man absolut tystnadsplikt.

Vi vill också vara en resurs i de olika utbildningarna. Tveka inte att använda oss i lektioner och samtal som berör etiska eller existentiella frågor och allt annat som rör människan och livet, kyrkan och tron, i sorg som i glädje.

Kontakta gärna:

Jenny FogelströmJeny Fogelström
Präst
Tel. 0703-49 36 42
E-post: This is an email address
Facebook: Jenny prästen Fogelström

 

  • Kontakt

  •  

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2017-03-21
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/BarnochUtbildning/Gymnasieskola/Kyrkan-pa-skolan/