Logga för utskrift

Hälsa och miljö

Ämnet skapat av J O 2017-04-27 06:07

Hej, jag tycker Karlskroma behöver uppdatera sig när det gäller hälsa. Med detta menar jag att tydliga cykelvägar borde införskaffas som gör att cyklisterna känner sig säkra. (Om man sneglar på Kalmar kommun så har de verkligen bra cykelvägar med tydliga skyltar dessutom om hur långt det är till vissa saker!) En annan önskan är att vi införskaffade ett riktigt utegym samt en simhall med bättre öppettider för vanliga motionärer! Plus att simhallen i City är väldigt sliten och nedgången! Karlskrona City har tyvärr ej mycket  att erbjuda där! 

Satsa på hälsa i kommunen men också mer på miljön. Det finns väldigt lite grönområden inne i Karlskrona och kollektivtrafiken gällande tåg och buss är under all kritik... Dåliga förbindelse och bussarna gå sällan om man ska till Kalmar eller Karlshamn. Utöka möjligheterna till kollektivtrafik så kanske fler väljer att sälja bilen och åka kollektivt i stället! 


vill gärna cykla men...

Inlägget gjordes 2017-05-02 15:24

Hej

Vi är många som vill kunna cykla mer, utan att göra det med risk för att förlora både liv och lemmar. Dock är det som om kommunen snarare motarbetar möjligheten till detta än att de främjar då de konsekvent förhalar byggnation av cykelvägar. 

 

Utlovade cykelvägar, som dessutom är cykelväg och pendlingsväg, bara faller bort från planerna när det är dags att påbörja bygget och att få tillbaka dem i planerna verkar vara omöjligt trots att dokumentation kan påvisas där datum är satta för byggnation. 

Skamligt Karlskrona


Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2017-05-02
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Om-kommunen/Gor-din-rost-hord/Diskussionsforum/Halsa-och-miljo/