Logga för utskrift

Information om diskussionsforumet

Gör så här

Starta ett helt nytt ämne genom att trycka på knappen "Nytt ämne".

Svara på ett inlägg genom att välja det ämne du är intresserad av. Överst ligger det startade ämnet. Under kommer inläggen. Klicka på knappen "Nytt inlägg" för att göra ett inlägg i ämnet.

Ange alltid för- och efternamn samt e-postadress (publiceras ej). Du kan vara anonym genom att ange en pseudonym. Dessa uppgifter behövs då kommunikationsavdelningen kan behöva kontakta dig angående ditt inlägg.

Observera att inläggen modereras av kommunikationsavdelningen innan de publiceras.

Prenumeration

Du har möjlighet att bevaka de ämnen som intresserar dig genom att gå in på respektive ämne och registrera dig genom att klicka på knappen "Bevaka denna diskussion". Här fyller du i ditt namn, e-post och klickar på knappen "Bevaka denna diskussion".

Regler för Karlskrona kommuns diskussionsforum

Alla ämnen och inlägg går via kommunikationsavdelningen på kommunen innan de publiceras. Karlskrona kommun förbehåller sig rätten att inte publicera inlägg som är brottsliga, kränkande, innehåller sekretessbelagda uppgifter eller reklam. Du kan vara anonym, men du måste ändå alltid ange för- och efternamn samt e-postadress (som inte publiceras).

Sortering/arkivering av ämnen

Ett ämne ligger kvar i vårt aktuella diskussionsforum i två månader. Om ingen har gjort ett inlägg inom den tiden, så arkiveras det i diskussionsforumets arkiv. Om det efter sex månader inte har gjorts något inlägg, så tas ämnet bort från kommunens webbplats.

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2014-07-28
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Om-kommunen/Gor-din-rost-hord/Information-om-diskussionsforumet/