Logga för utskrift

Arbeta som ungdomsambassadör på kommunledningsförvaltningen

Ungdomsambassadör är ett arbete för dig som är intresserad av utvecklingsarbete och som vill vara med och påverka det som händer i Karlskrona kommun.

I ditt sommarjobb kommer du i projektliknande form arbeta tillsammans med andra ungdomar för att hitta smarta lösningar på hur vi kan öka ungas delaktighet och inflytande i Karlskrona kommun. Ämnet ni kommer jobba med är tobaksfrågor och tobaksförebyggande insatser, som är en del av kommunens folkhälsoarbete.

Jobbet består av en del föreläsningar och information men det innebär också en hel del självständigt arbete och mycket kontakt med andra människor, framförallt andra unga.

 

Sök jobbet

För att du ska trivas med jobbet behöver du vara en bra lagkamrat och kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Du kommer ha en del skriftliga uppgifter, men bäst blir resultatet med dina kreativa inslag.

Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, har lätt för att söka kontakt med nya människor och kan hålla en deadline. Du tillsammans med övriga i gruppen förväntas vid feriearbetets slut presentera förslag på lösningar inom delaktighet och inflytande. Jobbet kan komma att innebära att ni ska redovisa ert resultat för en större grupp människor, vilket betyder att du behöver vara trygg i att prata inför folk.

Är du intresserade av samhällsfrågor och sugen på att vara med och påverka så är detta definitivt ett jobb för dig!

Du börjar med att fylla i jobbansökan på kommunens hemsida. Är du intresserad av jobbet förväntar vi oss också att du kommer till vår träff som vi anordnar onsdagen den 7 mars kl 16.00-17.30, samling receptionen i kommunhuset, Östra Hamngatan 7b, våning 4.
Där träffar du andra ungdomar som sökt jobbet tillsammans med de handledare du kommer ha under arbetets gång. Handledarna kommer att informera mer om vad jobbet innebär och det ger dig möjlighet att berätta om dig själv samt ställa frågor.

Period, arbetstider & lön

Första ferieperioden vecka 25-27, 18 juni - 8 juli. Arbetstiden är sex timmar per dag och huvudsakligen förlagd till dagtid, veckodagar. Beroende på hur ni tillsammans kommer att utforma ert arbete kan det bli aktuellt med andra tider. Den totala arbetstiden ska dock motsvara övriga feriearbetens, det vill säga 84 timmar.

Lönen baseras på kommunens allmänna bestämmelser gällande feriearbetet. Du får själv stå för resekostnader till och från arbetsplatsen Karlskrona kommunhus.

Handledare

Lisa Ehrlow
E-post: This is an email address

Eva Dahlberg
E-post: This is an email address

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2018-01-25
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Om-kommunen/Jobba-hos-oss1/Feriearbete/Arbeta-som-ungdomsambassador-pa-Kommunledningsforvaltningen/