Logga för utskrift

Föreningsliv

Här kan du få hjälp att bilda en förening, söka bidrag, stipendier och lotteritillstånd. Om du inte redan är aktiv i en förening kan du säkert hitta något som passar dig i vårt föreningsregister som du hittar till höger.

Prenumerera på vår föreningsinformation!

Ni prenumererar väl på våra nyheter på Aktuellt inom Se & Göra? Genom att prenumerera är ni säkra på att ta del av det senaste som händer och vad som är på gång för föreningslivet i Karlskrona kommun. Den föreningsinformation som tidigare gick ut via mail går nu ut som nyhet istället. Ni hittar tidigare föreningsinformationer ute till höger.

Aktiva Karlskronaföreningar

Inom Karlskrona kommun finns idag flera hundra olika föreningar. Du kan själv söka föreningar via kommunens föreningsregister

Föreningsregistret

OBS! Om någon förening saknas i föreningsregistret beror det på att det skriftliga medgivandet för publicering på internet inte är underskrivet eller att föreningen inte finns registrerad hos kultur- och fritidsförvaltningen.

Kompiskortet

Kompiskortet ger en möjlighet för dig som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis ta del av olika aktiviteter och arrangemang. Med Kompiskortet får man gratis ta med sig en kompis som extra stöd, hjälp och sällskap.

Här kan du läsa om hur man ansöker om kortet och var det gäller

Bidrag till föreningsgårdsverksamhet

Föreningsgårdsbidraget är 125 kr/öppettimme och max 40 tkr per år.

Föreningsgårdar 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2017-10-16
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Se--gora/foreningsliv/