Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Anmälan till kommunens tomtkö

Anmälan till kommunens tomtkö

Så fungerar det

Här kan du anmäla dig till Karlskrona kommuns tomtkö och få erbjudanden om att köpa kommunala tomter för eget byggande. Tomterna fördelas i turordning efter registreringsdatum.

Att stå i tomtkön kostar 300 kr per kalenderår. Du betalar avgiften direkt via webben när du registrerar dig i kön. Betalningen sker med konto- och kreditkort eller som direktbetalning via internetbanken. Du får en påminnelse via mail när det är dags att betala avgiften för att behålla din plats i kön.

På Mina sidor kan du själv se vilken köplats du har.

Läs mer om kommunala tomter

Logga in på Mina sidor

Spara till Mina sidor

Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på ”Spara” i tjänsten. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten. För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

Till Mina sidor

Om personuppgifter

De personuppgifter du lämnar kommer att registreras hos miljö- och samhällsbyggnadsnämnden som är personuppgiftsansvarig. Uppgifterna behövs för att Karlskrona kommun ska kunna handlägga ärendet och kan komma att användas i förnyad kontakt i ärendet.
 
Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka uppgifter om dig som finns registrerade. Efter begäran ska felaktiga eller ofullständiga uppgifter rättas, blockeras eller utplånas. Ansökan ställs till Karlskrona kommun, miljö- och samhällsbyggnadsnämnden. 

Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras


Kontakt

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Karlskrona kommun
Tel: 0455-30 30 00 (vxl)
This is an email address

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2016-04-26
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Sjalvservicetjanster/anmalan-till-tomtko/