Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Bokning av borgerlig vigsel

Bokning av borgerlig vigsel

Så fungerar det

Här kan du boka tid för borgerlig vigsel. Din bokning är preliminär till dess att du fått besked om att den är bekräftad.

I bokningsförfrågan fyller du i uppgifter om tid och plats för vigseln, vilken vigselakt ni önskar och om ni har några övriga önskemål. Du fyller också i namn och personnummer för vigselparet och eventuella egna vittnen.

Det är gratis att viga sig i Rådhuset i Karlskrona men kostnader tillkommer om ni vill viga er på annan plats, använda kommunala vittnen eller tolk.

Läs mer om borgerlig vigsel

Hindersprövning

Tänk på att söka hindersprövning hos Skatteverket i god tid före vigseln. Hindersprövning och vigselintyg ska ha kommit in till Karlskrona kommun senast en vecka innan vigseln.

Det här behöver du

Spara till Mina sidor

Du kan spara ett pågående ärende genom att klicka på ”Spara” i tjänsten. När du vill fortsätta med ditt ärende loggar du in på Mina sidor och fortsätter fylla i uppgifterna i tjänsten. För att logga in på Mina sidor krävs att du har e-legitimation.

Till Mina sidor

Om personuppgifter

De personuppgifter du lämnar kommer att registreras hos kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig. Uppgifterna behövs för att Karlskrona kommun ska kunna handlägga ärendet och kan komma att användas i förnyad kontakt i ärendet.

Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka uppgifter om dig som finns registrerade. Efter begäran ska felaktiga eller ofullständiga uppgifter rättas, blockeras eller utplånas. Ansökan ställs till Karlskrona kommun, kommunstyrelsen.

Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras

Kontakt

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Karlskrona kommun
Tel: 0455-30 30 00 (vxl)
This is an email address

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2016-04-26
Länk till sidan: http://karlskrona.se/sv/Sjalvservicetjanster/bokning-av-borgerlig-vigsel/