Logga för utskrift
  • Du är här:
  • Start
  •  / Parkera i Karlskrona

Parkera i Karlskrona

Så fungerar det

På Trossö kan du betala för din parkering med appen "Parkera i Karlskrona". För att använda appen behöver du skapa ett konto här på webben. 

På ditt konto kan du till exempel ange dina betalningsuppgifter och se tidigare köp. Om du registrerar ett företagskonto kan du administrera företagsbilar och hantera faktureringsuppgifter. 

På webben kan du också köpa ditt Trossökort utan att ha ett konto eller använda appen.

Skapa konto/Logga in

Ladda ner appen

Appen hittar du genom att söka på "Parkera i Karlskrona" där du laddar ner appar.

När du köper ditt Trossökort på webben eller i din app anger du registreringsnumret till den bil som du betalar för. Parkeringsvakterna kan sedan med hjälp av en handdator läsa av bilens registreringsnummer och kontrollera om Trossökortet är betalt.

Du behöver inte lägga något kvitto eller biljett i framrutan på din bil om du köper Trossökortet på webben eller med din app.

Du kan välja om du vill ha en automatisk påminnelse innan Trossökortet slutar att gälla. Fyll i ditt mobilnummer och en e-postadress så får du en påminnelse via SMS och e-post tre dagar innan ditt Trossökort går ut.

 

Skapa ett konto

Vill du använda appen eller kunna använda de tjänster som erbjuds företag så måste du registrera dig och skapa ett konto. När du skapat ett konto kan du även välja att förnya ditt Trossökort automatiskt och du kan följa dina tidigare köp i historiken.

Via SMS får du då en pinkod som du använder tillsammans med ditt telefonnummer för att logga in.

Klicka på Logga in ovan för att skapa ett konto.

Om personuppgifter

De personuppgifter du lämnar kommer att registreras hos drift- och servicenämnden som är personuppgiftsansvarig. Uppgifterna behövs för att Karlskrona kommun ska kunna handlägga ärendet och kan komma att användas i förnyad kontakt i ärendet.

Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka uppgifter om dig som finns registrerade. Efter begäran ska felaktiga eller ofullständiga uppgifter rättas, blockeras eller utplånas. Ansökan ställs till Karlskrona kommun, drift- och servicenämnden.

Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras 

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0455-30 30 20
E-post: This is an email address

Öppettider:
07:00 - 16:00 vardagar
10:00 - 14.00 lördagar

 

Postadress: Östra Hamngatan 7B, 371 83 Karlskrona, organisationsnummer 212000-0829, Tfn 0455-30 30 00
Fax 0455-30 30 30, Fakturaadress: Box 79, 371 21 Karlskrona, This is an email address

Om webbplatsen - Karlskrona.se använder cookies (kakor)

Sidan uppdaterad: 2017-05-10
Länk till sidan: https://karlskrona.se/sv/Sjalvservicetjanster/parkera-i-karlskrona/